Categories
Beauty

Seizoensallergieën kunnen uw huid beschadigen

Van alle dingen die onze zoektocht naar een onberispelijke huid in de weg kunnen staan ​​(gebrek aan slaap, hormonen en weinig water, om er maar een paar te noemen), zijn seizoensgebonden allergieën iets dat minder wordt verwacht. Denk er eens over na: het is het begin van het allergieseizoen en u ervaart uw gebruikelijke aanvallen van tranende ogen en niezen. Bovendien is je huid jeukender, je teint roder. Het is echt logisch dat wat allergiesymptomen veroorzaakt (namelijk stoffen in de lucht zoals pollen) mogelijk ook de huid kan aantasten in de vorm van rode vlekken en irritatie.

Hoe vaak we ook wachten tot de temperatuur stijgt, voor mensen met seizoensgebonden allergieën kan het veranderen van het weer een tweesnijdend zwaard zijn. Mensen met seizoensgebonden allergieën hebben meer kans op een droge, jeukende, geïrriteerde huid. Bij vatbare mensen kan blootstelling aan allergenen in de lucht leiden tot wijdverbreide allergische huiduitslag.

Dingen zoals stof en pollen, die we inademen, zijn veel voorkomende allergenen die een kettingachtige reactie veroorzaken. Deze reactie stimuleert het immuunsysteem om het lichaam te beschermen, dat bepaalde antilichamen produceert die chemicaliën zoals histamine in de bloedbaan stimuleren. Histamine veroorzaakt ontstekingen, waardoor de huid gevoeliger kan worden. Afhankelijk van het individu veroorzaakt de ontsteking allergiegerelateerde huidreacties zoals roodheid, jeuk en irritatie.

Preventie

We raden u aan om uw lakens en kussenslopen wekelijks in warm water te wassen en huisstofmijthoezen op uw matrassen te plaatsen. De belangrijkste dader van veel gezondheidsproblemen kan ook hier grote schade aanrichten: stress. Stress kan een toename van histamine in het lichaam veroorzaken, wat tot meer schadelijke allergische reacties kan leiden. We weten hoe moeilijk het kan zijn om manieren te vinden om met stress om te gaan, maar sommige essentiële oliën en een beetje naar beneden gerichte actie van de hond kunnen helpen.

Categories
Beauty

Hoe u thuis veilig extracties kunt doen

Thuis vastzitten – met nog een onbepaalde tijd te gaan totdat we ons veilig door onze respectievelijke steden kunnen verplaatsen – is onder meer moeilijk voor onze huidskleur. Alles, van seizoensgebonden allergieën tot droge lucht, heeft onze gloed volledig ondermijnd en onze poriën zijn overbelast. We weten dat de mensen die voor onze huid zorgen gewoonlijk ineenkrimpen bij de gedachte dat we in onze eigen puistjes knijpen, maar wanhopige tijden vragen om wanhopige maatregelen.

Geloof het of niet, er is eigenlijk een manier om veilig (dus zonder onnodige schade aan je huid te veroorzaken) je eigen mee-eters thuis te extraheren.

Hydrateer de vers gewassen huid

Breng na het douchen of het wassen van je gezicht een dunne laag van de zwaarste vochtinbrengende crème aan op het gebied waar je mee-eters en verstopte poriën wilt verwijderen. Het gebruik van een rijke vochtinbrengende crème creëert een tijdelijke occlusieve afdichting om de warmte vast te houden in de huid, waardoor extracties naadloos verlopen. Zoals hierboven vermeld, verzacht warmte de verharde mee-eter en verzacht het de huid om het soepeler te maken.

Huid verzachten

Bedek het gebied met cellofaan of plasticfolie en houd er een warm, vochtig washandje overheen. Pak dan een tweede washandje, maak het lekker warm en breng het over het andere aan. Door de washandjes in lagen aan te brengen, zorgt u ervoor dat de warmte in uw huid blijft. Voor veilige extracties en de gemakkelijkste verwijdering is het belangrijk dat de huid zo zacht mogelijk is.

Extract

Voor extracties kunt u uw vingers of een extractietool gebruiken. Volg de aanwijzingen van de fabrikant voor afzuiggereedschappen. Wat betreft uw vingers, wikkel ze in gezichtsweefsel. Ga voorzichtig te werk en zorg ervoor dat u de positie van uw vingers verplaatst om te voorkomen dat er knijpsporen ontstaan. Plaats de vingers bijvoorbeeld eerst om drie uur en negen uur, dan om vijf uur en tien uur, en dan om twee uur en zeven uur.

Categories
Beauty

Beste schoonheidsadvies dat een moeder kan geven

Advies # 1

Mijn moeder is minimalistisch als het gaat om haar huidverzorging en schoonheidsroutine. Als gevolg hiervan gaf ze me niet vaak advies als het om schoonheid ging. Toen ze echter junior high was, toen de trend van ultra-magere wenkbrauwen op hun hoogtepunt was, adviseerde ze me om er nooit mee te rotzooien. Tegenwoordig waardeer ik dat advies meer dan ooit en ben ik dankbaar voor mijn volle, donkere wenkbrauwen.

Advies # 2

Mijn moeder is mijn blonde schoonheidspictogram – en ze is een echte loyaliste. Ze leerde me al op jonge leeftijd dat schoonheid een kunst is en dat echte kunstenaars levenslange verlengstukken van het gezin kunnen zijn. Ze drong er altijd bij mij op aan om advies in te winnen bij de experts voordat ze ook een nieuwe trend volgde. De enige keer dat ik dat advies niet opvolgde, kreeg ik een misplaatste, trieste poging tot een rode haarlok na een slechte breuk op de universiteit. Het zag eruit als een bordeauxrode wasbeerstrip. Ik heb echter mijn les geleerd.

Advies # 3

Mijn moeder was en was altijd het mooiste meisje ter wereld! Ik zal je niet vertellen hoe oud ze is omdat ze me zou vermoorden, maar haar biologische leeftijd weerspiegelt niet haar chronologische leeftijd! Wanneer mensen haar vragen wat haar geheim is, antwoordt ze eenvoudig: ‘Ik drink veel water en hydrateer!’ Terwijl ik met mijn ijsrollen, jade rollers en dure crèmes jongleer, geeft deze snelle, probleemloze tip me een pauze. Misschien is het echt zo simpel als gehydrateerd blijven en hydrateren met een goedkope koude crème.

Advies # 4

Door elke tienerpauze en talloze verleidingen om een ​​rokerig oog te rechtvaardigen, dwong mijn moeder altijd af dat minder meer was. Ik was hierdoor ongelooflijk gefrustreerd als een achtste klasser, toen groene en blauwe oogschaduw hun weg naar het hoofdpodium vond – maar terugkijkend werd ik zelden betrapt op de camera met een experimenteel uiterlijk, en daarvoor ben ik eeuwig dankbaar. Nu, halverwege de twintig, verlaat ik amper het huis met mascara op. Een goede markeerstift en een nog betere lipgloss, en je bent klaar voor bijna elke gelegenheid.

Categories
Beauty

Hoe gezichtsserum aan te brengen

Een serum is de sleutel om je schoonheidsroutine een boost te geven. Maar wat is een serum precies? Serums zijn lichtgewicht, sterk geconcentreerde formules die boordevol actieve ingrediënten zitten. Daarom zijn ze zo krachtig – serums worden snel door de huid opgenomen en geven uw huidverzorgingsregime een boost.

Welke ingrediënten zitten er in gezichtsserum?

Gezichtsserums zijn gemaakt met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten die een boost aan voordelen opleveren. Gebruik een scala aan plantaardige ingrediënten van over de hele wereld. Sommige ingrediënten zijn beproefd en waar, terwijl andere in de voorhoede van innovatie staan.

Welk gezichtsserum moet ik gebruiken?

Het beste gezichtsserum voor u hangt af van wat uw grootste zorgen zijn. Krijg serum voor elke zorg, inclusief verouderende huid, diepe rimpels, versteviging, hydratatie, donkere vlekken, contouren, matterend, verhelderend en gevoelig. Slechts een paar druppels is voldoende om uw schoonheidsroutine een boost te geven en uw huid voor te bereiden op perfectie.

Zo breng je gezichtsserum aan:

Warm: Breng serum op huidtemperatuur door tussen de handpalmen op te warmen, zodat de huid het onmiddellijk accepteert. 3 seconden zou voldoende moeten zijn.

Toepassen: gebruik het natuurlijke gewicht van uw handen om het product gelijkmatig over uw gezicht en hals te verdelen. Dit duurt 8 seconden.

Drain: Om de bloedsomloop te verbeteren, uitstraling te doen herleven en een gezond ogende huid te bevorderen. Herhaal: 3 keer op de wangen, 3 keer op het voorhoofd, 5 keer op de nek. 16 seconden later en je bent helemaal klaar.

Categories
Beauty

Schoonheidsadvies

U kunt retinol gebruiken als flitsbehandeling

Deskundigen adviseren meestal dat wonderverzorgingsbestanddeel retinol (dat de mogelijkheid heeft om fijne lijntjes, acne en hyperpigmentatie te minimaliseren) ‘s avonds op de gereinigde huid moet worden aangebracht en’ s nachts moet blijven staan ​​voor maximale resultaten, maar het heeft een slechte rap gekregen in huidverzorging omdat het huidgevoeligheid kan veroorzaken, waaronder roodheid en schilfering, als u er niet aan gewend bent.

Je moet niet één maar twee producten gebruiken om geweldige wenkbrauwen te krijgen

Als het gaat om het vullen van je wenkbrauwen, heb je volgens wenkbrauwexperts twee verschillende kleurpotloden of pommades nodig. Een volle, natuurlijke wenkbrauw heeft echte haren, maar dan zit er een lichte schaduw achter op de huid – daarom zou je eerst een lichtere kleur moeten gebruiken.

Er is een goede en een verkeerde manier om hyaluronzuur te gebruiken

Het moet worden aangebracht op een vochtige huid, niet op een droge huid, om het beste te werken.

Hyaluronzuur is een vochtmagneet, maar als je huid een beetje droog is, trekt het resterend vocht uit de diepere huidlagen om het oppervlak te hydrateren. In dat geval moet u het op een vochtige huid aanbrengen – daarom moet u eerst vernevelen en daarna een hyaluronzuurbehandeling toepassen.

Een ventilatorborstel is het enige stuk kit dat je nodig hebt voor geweldige make-up

Iedereen heeft een ventilatorborstel nodig. Het gaat erom alles op te poetsen, zodat het er naadloos uitziet en je niet hoeft te slepen. Breng foundation aan met de stippelborstel en gebruik vervolgens de waaierborstel om de basis te verfijnen en alles uit te vegen. Het is ook geweldig voor markeerstiften. Pak je ventilatorborstel, doop hem erin, neem er veel van op de rug van mijn hand of mijn duim en dan zul je gewoon fan, fan, fan zijn, en daar ben je dan, een catwalk-look.

Oogcrème is in wezen nutteloos

Als je fijne lijntjes hebt of als de huid onder je ogen vaak droog en strak aanvoelt, kunnen oogcrèmes geweldig zijn, maar als je wallen of donkere kringen hebt, zullen ze niet helpen. Donkere kringen hebben een aantal oorzaken, maar het gebruik van bleekmiddelen rond het oog zoals vitamine C, peptiden en cafeïne kan in beperkte mate helpen.