Categories
Fashion

Hoe je je moet kleden voor kerkdiensten

Een geweldige kerkoutfit is er een die je een comfortabel gevoel geeft en ook past bij de normen van je kerkgemeenschap. Sommige kerken neigen meer naar vrijetijdskleding, terwijl andere meer formele kledingvoorschriften hebben. De meeste kerken verwachten echter dat aanbidders en gasten dragen waardoor ze zich bereid voelen om te aanbidden. Wat de dresscode ook is, je moet je comfortabel genoeg voelen om actief deel te nemen aan de diensten in je outfit!

Denk bescheiden en conservatief bij het uitkiezen van je outfit.

Hoewel de kerk een sociale bijeenkomst is, is het geen feest of een avondje uit met je vrienden. Gezinnen van alle leeftijden gaan naar de kerk en veel kerken zijn nog steeds conservatief, dus kleed je goed aan. Je moet rugloze of laag uitgesneden jurken, spaghettibandjes, tanktops of iets anders dat je middenrif laat zien, elimineren.

Draag niets dat boven de knie uitkomt.

Houd bij het uitkiezen van een jurk rekening met een jurk die wat langer is. Hoewel jurken niet tot op de enkel hoeven te zijn zoals vroeger werd verwacht.

Draag een zwarte broek als je niet van jurken houdt.

Hoewel in bepaalde religies wordt verwacht dat vrouwen jurken dragen, zal een donkere broek meestal ook werken.

Draag hakken of platte schoenen wanneer u naar de dienst gaat.

Sneakers zijn geen geschikte schoenen voor diensten op zondagochtend. Kies je beste paar hakken als je naar de kerk gaat, zorg er gewoon voor dat de hak lager is dan 3 inch (geen hoge stiletto’s). Pumps complimenteren kokerrokken of broeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *