Categories
Fashion

Kledingkast essentials die iedereen zou moeten hebben

Hoewel de meesten van ons onze spijkerbroeken en jurken voorlopig hebben geruild voor joggingbroeken en pantoffels, zijn solide garderobe-essentials voor altijd. Laten we eerlijk zijn: niemand van ons weet hoe lang deze quarantaine zal duren, maar een kast met een betrouwbare basis van kleding zal het gemakkelijker voor u maken om uw nieuwe werk-van-huis-routine te behouden. Daarom is het concept van een kledingstuk zo duurzaam: een kast die is gebouwd op een gestroomlijnde selectie van items, maakt de dagelijkse kleding oneindig veel gemakkelijker.

De makkelijke jeans

We leven tegenwoordig misschien in een joggingbroek, maar denim zal nooit uit de mode raken. De nieuwe klassieker is de makkelijke jeans: een slappe, hoge taille met rechte pijpen die er net zo chic uitziet met een paar pumps of papa-sneakers.

De veelzijdige laag

Iedereen heeft een T-shirt waar ze inmiddels van houden, maar er gaat niets boven de coole factor van een tanktop. Behalve dat het een solide basislaag is, hebben de tanktops van vandaag asymmetrische halslijnen en ultradunne bandjes die bedoeld zijn om te pronken, komen zonniger dagen voor de boeg (letterlijk en figuurlijk). Of je hem nu combineert met een jeans met hoge taille of een wijde joggingbroek of onder een onderjurk, geen enkele kast is compleet zonder een.

De statement blazer

Een geweldige blazer is een echt werkpaard in elke garderobe. Heb je iets extra nodig om een ​​kantoorlook samen te stellen? Ga naar een blazer. Een geweldige vervanging voor bovenkleding als het niet helemaal koud genoeg is voor een zware jas? Nogmaals, een blazer. Het jack dat niet mis kan gaan om over je cocktailjurk te dragen voor Zoom happy hour? Jij weet het antwoord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *